Statistika

TOPlist

Zprostředkování prodeje

Každý řidič, občas řeší nákup nového vozu a s tím často spojené dilema, co s tím starým. Jednou možností a to velice efektivní, jak prodat svůj vůz, je oslovit náš autobazar. Nabídnout svého ojetého miláčka na prodej, kdy prodej zprostředkováváme a nalezneme pro něj nového majitele. Váš vůz profesionálně nafotíme, popíšeme a vyinzerujeme na těch největších, ale i těch menších a malých internetových serverech, nabízející prodej vozů v ČR. Navíc inzerujeme i na Slovensku a v blízké Evropě. Sledujeme vývoj cen vozů a proto dokážeme, ten Váš prodat za maximální možnou cenu, vzhledem k typu, stáří, motorizaci, výbavě, stavu a podobných určujících faktorech. Samozřejmostí je vyřízení formalit spojených s prodejem, od sepsání smluvních dokumentů, týkajících se prodeje novému majiteli, až po odhlášení z registru odboru dopravy ve vybraných městech.

Náš autobazar navštěvují denně desítky zákazníků, hledající třeba právě Váš vůz. Ten bude u nás vystaven s popiskou informující o důležitých datech o vozidle. Za tyto naše služby účtujeme nejmenší možné poplatky. Cena zprostředkovaného prodeje jsou 4,13% z ceny vozu + DPH, minimálně 4132 + DPH.

K u nás umístěnému vozidlu je třeba dodat velký technický průkaz, osvědčení o technickém průkazu a platnou zelenou kartu. Žádáme vždy naše zákazníky, aby nenechávaly palivovou nádrž “suchou“ a bylo v ní alespoň tolik paliva, aby nesvítila kontrolka palivoměru.

Zaujala Vás nabídka zprostředkování prodeje u nás? Řešíte právě problém s prodejem Vašeho vozidla? Volejte tedy prosím telefonní číslo 606 444498 , kde Vám rádi podáme další informace a pomůže s realizací